خواص روغن کنجد

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71806
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مزيت کاهش چربي و فشارخون

    روغن کنجد منبع ويتامين E است به همين دليل مصرف آن کلسترول خون را كاهش مي‌دهد. اسيدهاي چرب غيراشباعي که در اين روغن وجود دارد، آن را به يک عامل کنترل کننده چربي خون تبديل کرده و کساني که چربي خون و فشارخون بالا دارند، بهتر است که اين روغن براي تهيه غذاهاي روزانه‌شان استفاده کنند.

    ساير خواص
    روغن كنجد ضداضطراب و ضديبوست است وافراد مبتلا به اسهال نبايد از آن استفاده كنند اما مي‌توان يک قاشق مرباخوري از آن را در غذاي فردي که به يبوست دچار است، ريخت تا خشکي مزاجش برطرف شود.

    براي آشپزي

    اين روغن به دليل مقاومت بالا در برابر حرارت، هم مي‌تواند براي پخت و پز به کار رود و هم براي سرخ کردن.

    روغن کنجد يکي از روغن‌هاي گياهي است که متخصصان تغذيه، مصرف آن را به تمام گروه‌هاي سني توصيه مي‌کنند. برخي مي‌گويند اين روغن را هم مي‌توان براي سرخ کردن به کار برد و هم براي طبخ غذا و البته نوع بودارش طعم‌دهنده سالاد است.

    ضروري‌ترين اسيدهاي چرب
    روغن كنجد از روغن‌هاي غيراشباع است. ارزش غذايي اين روغن بسيار بالاست زيرا بيشترين اسيدهاي چرب آن «لينولييک اسيد» (امگا6) و «لينولنيک اسيد» (امگا3) هستند که هر دوي آنها از اسيدهاي چرب ضروري‌اند و دريافت روزانه‌شان به علت اينكه بدن قادر به توليد آنها نيست و بايد از طريق رژيم غذايي به بدن برسند، توصيه مي‌شود.

    کنجد و هزار خاصيت

    اين دانه روغني خواص بسياري دارد و روغن آن نيز از اين دانه‌ها به دست مي‌آيد. کنجد سرشار از کلسيم است و آهن فراواني دارد به طوري که با خوردن 100 گرم از آن، بدن 670 ميلي‌گرم کلسيم و 10 ميلي‌گرم آهن دريافت مي‌كند. به همين دليل مصرف اين دانه به کساني که گوشت و لبنيات کمي استفاده مي‌کنند، توصيه مي‌شود. مي‌توان نتيجه گرفت كه اين روغن در مقايسه با ساير روغن‌ها املاح بيشتري دارد.

    يک نکته، يک يادآوري

    فراموش نکنيد که هر گرم از اين روغن 9 کيلوکالري انرژي دارد و هر قاشق مرباخوري‌اش يک واحد روغن محسوب مي‌شود و داراي 45 کيلوکالري انرژي است بنابراين نبايد باوجود مغذي‌بودن آن، در مصرفش زياده‌روي کرد.

    #98045
    amini
    مشارکت کننده

    نکته جالب توجه که خانم جمشیدی اشاره فرمودی اینه که در برابر حرارات و سرخ کردنی مقاومه.چون روغن هسته انگور و روغن زیتون و میگن بیشتر باید همراه سالاد استفاده کرد.نباید در برابر حرارات قرار داد.از مطلب جالبتون ممنون

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.