خواص انجير

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70190
    amini
    مشارکت کننده

    انجیر یکی از بهترین ميوه ها براي تميز كردن روده بزرگ و رفع يبوست است.
    براي درمان ناراحتي هاي سينه مي توان از جوشانده خرما ، عناب ، انجير خشك و مويز استفاده کرد.
    جوشانده انجير خشك درمان كننده التهاب مجاري دستگاه تنفسي ، كليه ، ذات الريه ، سرخك ، مخملك و آبله است. براي برطرف كردن سياه سرفه ، برونشيت و ذات الريه از قهوه انجير استفاده مي شود .

    انجير علاوه بر تقويت دستگاه هاضمه براي درمان سوء هاضمه نيز مفيد است. سوپ انجير بسيار مقوي بوده و براي افزايش شير در زنان شيرده مفيد است. جوشانده انجير خشك در شير براي درمان آنژين ، ورم لثه و ورم مخاط دهان نيز موثر است. انجير را مي توان همراه با ميوه هاي ديگر مصرف كرد اما با ميوه هاي اسيدي مانند پرتقال و گريپ فروت سازگار نيست.

    انجير براي افرادي که قند خونشان پايين مي آيد و يكباره احساس ضعف مي كنند مناسب است زيرا قند آن به سرعت در روده كوچك جذب مي شود.

    انجير تقويت كننده كبد است. چنانچه ترشح ادرار كم باشد خوردن انجير باعث ازدياد آن مي شود. همچنين انجير تعرق را زياد مي کند و باعث کاهش حرارت بدن نيز مي شود .

    انجير براي كبدهاي ضعيف مناسب نيست و كساني كه كبد ضعيف دارند بايد انجير را با گردو بخورند. گفتني است زياده روي در مصرف انجير توليد نفخ شكم و اسهال مي كند و براي چشم نيز مضر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.