خواص آووکادو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80610
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]آووکادو : سرشار از اسیدهای چرب ضروری و ویتامین E
    “آووکادو” سرشار از چربی‌های مفید است که بیشتر آن‌ها را اسیدهای چرب اشباع‌ نشده تشکیل می‌دهند که برای سلامت قلب و عروق لازمند. مصرف نصف آووکادو یعنی حدود 100 گرم از آن 8 گرم “اسید اولئیک” نصیب تان می‌کند که نقش موثری برای حفظ و افزایش میزان “کلسترول خوب خون” دارد. همین میزان حاوی 1.8 گرم اسید لینولئیک نیز بوده که یک “اسید چرب” ضروری برای کاهش کلسترول بدخون است.

    باید بدانید که این میوه‌ی خوشمزه سرشار از “ویتامین E” نیز هست. این ویتامین محافظ سلول‌های پوستتان است و اجازه نمی‌دهد پیری به این زودی‌ها به سراغ‌ تان بیاید. ویتامین E خطر ابتلا به “تصلب شرایین” و حتی برخی از سرطان‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

    آووکادو : میوه‌ای سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
    با مصرف نصف آووکادو کلی ویتامین عایدتان می‌شود. یعنی زمانی که 100 گرم معادل نصف یک عدد آووکادو را میل می‌کنید 4 تا 6 درصد نیاز روزانه‌تان به پیش‌ساز ویتامین آ، 10 تا 15 درصد نیاز روزانه‌تان به ویتامین C، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6 و ویتامین E و همچنین 18 درصد نیاز روزانه‌تان به ویتامین B9 یا همان “اسیدفولیک” تامین می‌شود.

    آووکادو همچنین تامین کننده‌ی میزان چشمگیری از مواد معدنی بدن به خصوص “پتاسیم” و “منیزیم ” است. باید بدانید که پتاسیم برای افراد مبتلا به پرفشاری خون بسیار مفید است و معمولاً اکثر افراد با کمبود منیزیم مواجه‌اند. 100 گرم آووکادو حدود 10 درصد نیاز روزانه‌ی ما به منیزیم را تامین می‌کند. توصیه می‌کنیم خودتان را از خواص مفید این میوه‌ی خوشمزه محروم نکنید.
    [/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.