خطــرات غذاهای تند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81991
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بوي بد دهان
    اغلب ادويه‌جات تند و يا سير و پياز داراي بوي تند و زننده هستند و مي‌بايست بعد از مصرف آنها دهان شسته شود.
    از بين بردن حس چشايي
    ثابت شده است مصرف ادويه‌جات بسيار تند بيشتر از هفته‌اي 3-2 بار پرزهاي چشايي را از بين برده و به مرور زمان مزه غذاها درست حس نمي‌شود.
    ايجاد مشكلات ادراري
    مواد تند بعد از تصفيه وارد مثانه و كليه مي‌شود و به مقدار زياد به بافت مي‌تواند لطمه بزند.
    براي افراد حامله و شيرده خطرناك مي‌باشد
    مواد تند وارد مايع آمنيوتيك رحم و شير مادر شده و سبب ايجاد تحريك عصبي در جنين و نوزاد مي‌گردد.
    مشكلات اولسريك (معده)
    غذاها و ادويه‌جات تند مي‌توانند سبب تحريك بافت معده و التهاب آن گردند و ديواره معده را تخريب كرده و اسيد معده را افزايش داده و سبب ايجاد زخم در طولاني مدت شوند.
    اثر بر روي زبان
    ادويه‌جات تند مخصوصاً هالوپينو و توباسكو مي‌توانند آلرژي بر روي زبان ايجاد كنند و سبب كهير بر روي زبان شوند و فرد تا يكماه هيچ طعمي را حس نمي‌كند.
    بي‌خوابي
    غذاهاي تند براي خواب آرام مناسب نمي‌باشد. مصرف اين غذاها قبل از خواب سبب افزايش دماي بدن و حتي تعريق در افراد مي‌گردد و مي‌تواند سيكل خواب را در افراد به هم بزند.
    رفلاكس معده
    غذاها و ادويه‌جات تند با افزايش اسيد معده مي‌توانند سبب نفخ و ترش كردن در افراد شوند.
    • نكته
    بطور كلي مصرف غذاهاي تند و ادويه‌جات بصورت متعادل با مقدار كم به افرادي كه دچار مشكلات گوارشي نيستند توصيه مي‌گردد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.