دریافت سطوح بالای فلوراید ناشی از مصرف بالای روزانه چای غلیظ منجر به درد و شکنندگی دندان ها می شود. نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است، نوشیدن چای غلیظ روزانه در طول 20 سال می تواند به آسیب شدید استخوانی منجر شود.
پژوهشگران تاکید کردند نوشیدن بی رویه چای بویژه چای غلیظ علاوه بر درد های استخوانی می تواند به کاهش استحکام دندان ها منجر شود، نوشیدن چای باعث افزایش غلظت فلوراید در خون می گردد که تجمع این ترکیب در بدن می تواند مضر باشد، بنابراین در مصرف چای باید اعتدال را رعایت نمود.
” N Engl J Med 2013