پژوهشگران آمریکایی دانشگاه استانفورد در تحقیقات پزشکی جدید خود دریافتند که مصرف فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس خطر ابتلا به بیماریهای ریوی را تا حد زیادی بالا میبرد.
پژوهشگران 42 هزار و 915 مصرفکننده فرآوردههای گوشتی را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند خطر ابتلا به بیماریهای مختلف ریوی در مصرفکنندگان روزانه این فرآوردهها 5.2 برابر بیشتر از کسانی است که بندرت آنها را مصرف میکنند.به گفته کارشناسان، ترکیبات موجود در برخی فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس، همچنین موجب بروز بیماریهایی نظیر فشارخون و پوکی استخوان میشود.این کارشناسان گفتند: در اغلب فرآوردههای گوشتی نظیر سوسیس و کالباس مواد مغذی همچون پروتئین خالص وجود نداشته ولی موادی مانند فسفات، نیترات، نمک و چربی که برای سلامت بدن مضر است به وفور یافت میشود