حفظ سلامت لبنیات از خرید تا نگهداری!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66820
    Z.Ebadi
    مشارکت کننده

    خرید :
    – روند خریدتان را طوری تنظیم کنید که لبنیات آخرین مورد خرید باشند تا برای مدت زیادی خارج از یخچال نمانند.
    -توجه به تاریخ تولید و انقضای محصول را فراموش نکنید .
    نگهداری :
    – شیر و سایر محصولات لبنی را در دمای کمتر از 4 درجه سانتی گراد نگه داری کنید .
    -هرگز شیر را در درب یخچال نگهداری نکنید زیرا این قسمت از یخچال به خاطر باز و بسته شدن در معرض هوای گرم تر است .
    – پنیر را بعد از باز کردن به خوبی بسته بندی کنید و سریعا در یخچال قرار دهید ..
    – اگر پنیر سفت شما کپک زده بود ، می توانید قسمت های اطراف آنرا به عمق 2.5 سانتی متر جدا کرده و دور برزید ، بقیه پنیر ( اگر چیزی مونده باشه ) قابل مصرف است .
    – در صورتیکه پنیر نرم کپک زده باشد ، کل آنرا دور بریزید .
    زمان مجاز برای نگهداری لبنیات
    – شیر را حد اکثر تا یک هفته پس از باز کردن مصرف کنید ( بدون توجه به تاریخ انقضا )
    – ماست را تا 10 -7 روز بعد از خرید مصرف کنید .
    – پنیر های سفت مانند چدارو گودا و پنیر سوئیسی را 3-4 هفته می توانید نگه داری کنید . همچنین می توانید این پنیر ها را فریز کنید اما ممکن است طعم و بافت آنها تغییر کند .
    – پنیر های نرم مدت زمان نگهداری کمتری دارند . مثلا پنیر خامه ای تا 2 هفته قابل مصرف است .
    – بستنی را می توان 2-4 ماه در فریز ر نگه داری کرد .
    *توجه کنید :خانم های باردار ، کودکان ، سالمندان و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند از مصرف پنیر های غیر پاستوریزه خودداری کنند . ;)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.