جینکو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79925
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بیش از 400 تحقیق کلینیکی بر روی خواص جینکو صورت گرفته که اطلاعات مهمی از آنها به دست آمده از جمله این که اثرات عصاره جینکو به مراتب از اجسام خالص شده آن بیشتر است و این نشان می‌دهد که اثرات سینرژیسم بین ترکیبات مختلف آن وجود داشته و دارای اهمیت است. آزمایش‌های مختلفی که بر روی انسان و حیوان صورت گرفته به طریق خوراکی و به شکل قطره و کپسول بوده است.
    از اثرات تایید شده جینکو که دارای اهمیت می‌باشند موارد زیر را می‌توان نام برد:
    1- تحریک گردش خون مغزی: نارسایی گردش خون در مغز می‌تواند باعث دلهره، استرس، کمی حافظه، مشکلات شنوایی، کاهش تمرکز شده که این مواد می‌توانند با جینکو تخفیف یافته و یا درمان شوند. مصرف عصاره جینکو در 70 درصد از بیماران باعث افزایش جریان خون مغزی شده است. براساس یک تحقیق در 112 نفر که نقصان گردش خون مغزی داشته‌اند و متوسط سن آنها 5/70 سال بود، مصرف روزانه 120 میلی‌گرم عصاره جینکو به مدت یک سال باعث کاهش گیجی، سردرد و افزایش حافظه کوتاه‌مدت شد. حدود 40 کار کلینیکی در مورد استفاده 120 میلی گرم روزانه عصاره جینکو به مدت 4 تا 6 هفته صورت گرفته که همگی افزایش گردش خون مغزی را نشان دادند.
    2- مصرف عصاره جینکو به عنوان کاهش استرس و دلهره موثر بوده است.
    3- در افزایش حافظه موثر است.
    4- تحریک گردش خون عمومی به خصوص در افراد مبتلا به آسم را باعث می‌شود.
    5- خاصیت آنتی‌اکسیدان و محافظت از اعصاب را داراست.
    6- تاثیر درمانی در حالات جنون (حالاتی شبیه به آلزایمر) مثبتی دارد..
    در تحقیقات اخیر بسیاری از دلایل اثرات بالا به اثبات رسیده است از جمله این که عصاره جینکو در سلول‌ها، بهره‌وری گلوکز و اکسیژن را زیاد می‌کند و در خنثی کردن رادیکال‌های آزاد نقش مهمی دارد. هم‌چنین از نظر بالا بردن استقامت جدار سلول‌ها دارای اثرات مثبت است. افزون بر این ثابت شده که میزان اسیدهای چرب اشباع نشده اعصاب از دیگر اعضای بدن بیشتر بوده و به همین دلیل نیز در معرض تخریب به وسیله رادیکال‌های آزاد قرار می‌گیرند؛ لذا علت محافظت عصبی جینکو به دلیل اثرات خنثی‌کننده رادیکال‌های آزاد روشن می‌شود.
    از اثرات دیگر جینکو ضد تجمع پلاکت‌هاست که به علت اثر مستقیم بر روی جدار سلول‌ها و اثر آنتی‌اکسیدانی آن است. هم‌چنین در این ارتباط باعث افزایش سنتز پروستاسیکلین و سنتز ماده PAF می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.