روغن را از مراکز خريد معتبر که شرايط نگهداري مناسبي دارند خريداري نماييد. به تاريخ توليد و انقضاي مندرج روي بستهبندي توجه کنيد. هنگام خريد دقت کنيد که ظرف حاوي روغن سالم و فاقد هرگونه نشتي باشد. بيشترين دقت در قسمت درببندي بايد انجام گيرد. هرگونه نقص در درببندي يا نواقصي که در بستهبندي وجود دارد عامل مهميدر نفوذ آلودگي و هوا به داخل و خرابي روغن است. روغن متناسب با نياز خود خريداري کنيد. امروزه روغنهاي متنوع جهت سرخ کردن، پختوپز و استفاده در سالاد در بازار وجود دارد. بنابراين از سرخ کردن مواد غذايي در روغنهايي که مخصوص سرخ کردن نيستند خودداري نماييد. به ميزان ترانس مندرج روي بستهبندي توجه کنيد.