تغذیه در بیماران صرع

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74992
    225
    مشارکت کننده

    [/size][size=medium]سلام من 28 ساه که بیماری صرع دارم در این مدت متوجه شدم دارو فقط 30درصد کارای دارد و ورزش و رژیم غذای و اعصاب راحت بیشترین تاثیر را بر این بیماری دارد هر کدام از دوستان که حاظرند در این مورد با من مکاتبه کنند با khosrow225@yahoo.com از تجربه های هم استفاده کنیم ممنون از شما دوستان

    #98934
    madjd
    مدیرکل

    برای شما آرزوی بهبودی کامل داریم
    در ضمن
    برای جلوگیری از تشنج باید فرد خواب منظم و کامل داشته باشد (بی ‌خوابی یکی از مهم ‌ترین عواملی است که باعث تشدید تشنج می ‌شود). باید به تغذیه هم ‌اهمیت زیادی داده شود و و لبنیات ، سبزیجات و پروتئین به مقدار کافی در برنامه ی غذایی گنجانده شود.جلوگیری از چاقی و پرخوری و جلوگیری از استرس و اضطراب بسیار مهم می ‌باشد.

    #98939
    225
    مشارکت کننده

    سلام
    از پاسخ شما متشکرم من کلا در مورد تغذیه صحبت کردم و گفته شما از نظر پزشکی کاملا درست است حتی با این رژیم من بدون استراحت و خواب منسب بیماری خودم را تحت کنتل در اورم دشمن اصلی در این گونه بیماریها استرس و اضطراب میباشد

    #98968
    zghasemi
    مشارکت کننده

    تغذیه در بیماری صرع
    مرحله اول: رابطه بین صرع و تغذیه
    رژیم غذایی نقشی در صرع ندارد. اما باید بدانیم که داروهای ضد صرع با دریافت کلسیم و ویتامین D ، تداخل می کنند، لذا دریافت مکمل های این دو ماده مغذی، بسیار مهم است.

    مرحله دوم: تغییر عادات غذایی
    – رژیم متعادل را رعایت کنید.

    – الکل ننوشید.

    – خواب کافی داشته باشید.

    – اگر احتیاج به دارویی غیر از داروهای ضد صرع دارید، حتما با پزشک خود در میان بگذارید.

    – از موقعیت ها و یا فعالیت هایی که حمله صرع را افزایش می دهند، دوری کنید.

    مرحله سوم: نکات مهم در رابطه با رژیم غذایی
    اگر شما داروی ضد صرع فنوباربیتال، فنی توئین یا پیریمیدن استفاده می کنید، حتما مکمل ویتامین D را مصرف کنید تا موجب نرمی و شکنندگی استخوان هایتان نشود.

    رژیم کتوژنیک
    در کودکان گاهی رژیم کتوژنیک مفید است. در رژیم کتوژنیک، حدود80 درصد کالری از چربی تامین می گردد.

    کتوژنیک به معنای تولید کتون(استون) در بدن می باشد. هنگامی که بدن از چربی به عنوان منبع انرژی استفاده می کند، کتون به وجود می آید. غالبا بدن از کربوهیدرات( مانند: شکر، نان و ماکارونی) برای تامین انرژی استفاده می کند، اما چون در این رژیم کربوهیدرات بسیار کم می باشد، چربی به جای کربوهیدرات برای تامین انرژی و سوخت و ساز مصرف می شود. کتون ماده خطرناکی نیست و آن را می توان در خون، ادرار و در هوای تنفسی بازدم یافت.

    کتون انتقال پیام های عصبی را در بدن کند می کند، لذا باعث کاهش حملات صرعی در این افراد می شود.

    رژیم کتوژنیک که به نام رژیم تری گلیسیرید نیز معروف است، رژیمی است که به ازای هر 1 گرم کربوهیدرات و پروتئین، 3 تا 4 گرم چربی دارد.

    متخصصان تغذیه پیشنهاد می کنند که برای هر 1 کیلوگرم وزن 75 تا 100 کالری و 1 تا 2 گرم پروتئین و کربوهیدرات لازم است. انواع مختلف غذاهایی که چربی را فراهم می کنند، عبارتند از: کره، خامه، مایونز و روغن (روغن کانولا یا زیتون).

    به دلیل این که مقدار کربوهیدرات و پروتئین در این رژیم باید محدود شود، لذا برای اجرای این رژیم باید نزد متخصص تغذیه بروید.

    بسیاری از تحقیقات نشان داده است که رژیم کتوژنیک می تواند حملات صرعی را کم کند، مخصوصا در کسانی که با دارو، صرعشان کنترل نمی شود. همچنین در بیشتر از نصف کودکانی که از این رژیم استفاده می کردند، تعداد حملات صرعی 50 درصد کاهش یافت و در برخی، صرع از بین رفت.

    در اینجا ذکر این نکته لازم است که بدانید، کودکانی که از این رژیم استفاده می کنند، باید داروهای شان را مصرف کنند.

    این رژیم در عین حال که مفید است، اما در برخی افراد اثرات سوئی دارد، مثل:
    * تنبل شدن

    * ابتلا به سنگ کلیه

    * افزایش کلسترول در خون

    * از دست دادن آب بدن

    * یبوست

    * کاهش رشد و یا افزایش وزن

    * شکستگی استخوان

    از آنجایی که رژیم فوق دارای تمام ویتامین ها و عناصر معدنی لازم برای بدن نمی باشد، لذا متخصص تغذیه، مکمل ها را توصیه می کند، مثل: مکمل آهن، اسید فولیک ، کلسیم و ویتامین D .

    #99137
    madjd
    مدیرکل

    تحقيقات نشان داده است که در حدود 30 تا 70 درصد از افراد صرعي دچار افسردگي، عصبانيت و يا هر دوي اين ها مي باشند.
    پس سعی کنید شاد باشید!

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.