ترشی خرمالو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74878
    araghi
    مشارکت کننده

    مواد اولیه :
    *خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد هر کدام هشت عدد
    *جوز هندی درسته یک عدد
    *سرکه سفید و نمک به میزان لازم
    *زنجبیل تازه کوچک چهار تکه
    *خلال شیرین شده پرتقال سه قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    سرکه را در ظرفی ریخته و می‌‌گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر می‌‌کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می‌شود. خرمالوها را شسته و می‌‌گذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می‌‌کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می‌‌کنیم. خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه‌ای تمیز می‌‌گذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار می‌‌دهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها می‌‌ریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می‌‌ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد. در شیشه را می‌‌بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می‌‌کنیم. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.