تخمدان پلی کیستیک عامل خطری برای افسردگی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71382
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مطالعات قبلي حاکي از آن بودند که زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلي‌کيستيک در غربالگري‌ها در معرض خطر افزايش‌يافته نمرات غيرطبيعي افسردگي هستند…

    پژوهشگران يک مرور نظام‌مند را ترتيب دادند که 10 مطالعه مقطعي را شامل 522 زن سندروم تخمدان پلی کیستیک کاملا اثبات‌شده و 475 زن بدون آن ولي غربالگري‌شده از نظر افسردگي، دربر مي‌گرفت.

    احتمال داشتن نمرات افسردگي غيرطبيعي در زنان مبتلا به این بیماری نسبت به ساير زنان 4 برابر بيشتر بود. تحليل زيرگروه‌ها نشان داد که شانس داشتن نمرات غيرطبيعي، ارتباطي با شاخص توده بدن (BMI) نداشت
    نکته عملی : در کنار شواهد فزاينده‌اي که نشان مي‌دهند PCOS عامل خطري براي اختلال عملکرد روانشناختي است، داده‌هاي اين مطالعه به اندازه کافي براي نشان دادن لزوم توجه به ديسترس‌هاي رواني- و نه فقط افسردگي- موجود در تمامي زنان مبتلا به PCOS قانع‌کننده هستند. مشخص نيست که اين ديسترس مستقيما به خود PCOS مربوط است يا از تظاهرات آن (مثلا چاقي، هيرسوتيسم، ناباروري يا عدم تحمل گلوکز) ناشي مي‌شود.

    #98324
    madjd
    مدیرکل

    نیاز به مطالعات بیشتر است

    #98356
    yalda
    مشارکت کننده

    با سلام به نظر من علائم ظاهرى ناشى از pco هست كه باعث افسردگى ميشه من خودم اين مشكل رو دارم از وقتى كه به سن بلوغ رسيدم چاق بودم صورتم موهاى زائد داشته و به كمك قرص هست كه عادت ميشم، از 18 سالگى تا الان كه 28 سالمه قرص سيپروترون كامپاد مصرف ميكنم الان هم 99 كيلو هستم به نظر شما با وجود اينها آدم افسردگى نميگيره؟ من چند بار وزن كم كردم و تا 65 هم رسيدم اون موقعه ها حالم خيلى خوب بود و به من ثابت شده كه لااقل اگه لاغر بودم بقيه مشكلات رو راحتر تحمل ميكردم.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.