تاس‌كباب زمستاني

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81938
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي 4 نفر

    به پوست كنده و خرد كرده 2 عدد
    هويج پوست كنده و حلقه‌اي خرد كرده 1 عدد
    پياز حلقه‌اي خرد كرده 2 عدد
    كرفس خرد كرده 2 ساقه
    سيب‌‍‌زميني حلقه‌اي خرد كرده 2 عدد
    بادمجان پوست گرفته و حلقه‌اي خرد كرده 1 عدد
    گل كلم گلچه‌اي خرد كرده 100 گرم
    آلو بخارا خيسانده 10 عدد
    لبوي خرد كرده 1 عدد
    مارگارين 50 گرم
    رب گوجه‌فرنگي 2 قاشق سوپخوري
    ادويه‌ي مخلوط 1 قاشق چايخوري
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    آب ليمو‌ي تازه 1 قاشق سوپخوري
    گردوي پودر كرده 1 قاشق سوپخوري

    روش تهيه

    به، هويج و پياز را در قابلمه‌ي مناسبي بچينيد و كرفس، سيب‌زميني و بادمجان را بيفزائيد و ده دقيقه بپزيد. آن‌گاه گل‌كلم، آلو و لبو را اضافه كنيد. سپس مارگارين را آب كنيد. رب گوجه‌فرنگي،‌ ادويه، ‌نمك و فلفل را بيفزائيد و قدري تفت دهيد. اكنون آبليمو را نيز به آن اضافه كنيد و سس فراهم كرده را روي تاس‌كباب بريزيد. حالا بگذاريد تاس‌كباب بپزد و جا بيفتد. آن‌گاه تاس‌كباب را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با پودر گردو بيارائيد.
    يادآوري1: ادويه‌ي مخلوط را از عطاري‌ها تهيه فرمائيد.
    يادآوري2: اگر لازم بود يك پيمانه اب به تاس كباب اضافه كنيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.