مواد لازم براي 4 نفر
به پوست كنده و خرد كرده 2 عدد
هويج پوست كنده و حلقهاي خرد كرده 1 عدد
پياز حلقهاي خرد كرده 2 عدد
كرفس خرد كرده 2 ساقه
سيبزميني حلقهاي خرد كرده 2 عدد
بادمجان پوست گرفته و حلقهاي خرد كرده 1 عدد
گل كلم گلچهاي خرد كرده 100 گرم
آلو بخارا خيسانده 10 عدد
لبوي خرد كرده 1 عدد
مارگارين 50 گرم
رب گوجهفرنگي 2 قاشق سوپخوري
ادويهي مخلوط 1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
آب ليموي تازه 1 قاشق سوپخوري
گردوي پودر كرده 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه
به، هويج و پياز را در قابلمهي مناسبي بچينيد و كرفس، سيبزميني و بادمجان را بيفزائيد و ده دقيقه بپزيد. آنگاه گلكلم، آلو و لبو را اضافه كنيد. سپس مارگارين را آب كنيد. رب گوجهفرنگي، ادويه، نمك و فلفل را بيفزائيد و قدري تفت دهيد. اكنون آبليمو را نيز به آن اضافه كنيد و سس فراهم كرده را روي تاسكباب بريزيد. حالا بگذاريد تاسكباب بپزد و جا بيفتد. آنگاه تاسكباب را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با پودر گردو بيارائيد.
يادآوري1: ادويهي مخلوط را از عطاريها تهيه فرمائيد.
يادآوري2: اگر لازم بود يك پيمانه اب به تاس كباب اضافه كنيد.