تاثیر کمبود ویتامین ۱B در عوارض دیابت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71035
    matin
    مشارکت کننده

    استرس(فشارعصبی )سبب نوسان قندوفشارخون میگردددرنتیجه ویتامین ب جدب بدن نمیشودبایدغذاهای ویتامین ب بیشتردرالویت روزانه همه بیماران ، هرنوع بیماری دارند، باشدازجمله دیابت باشد.به خبرزیربنگریم:

    تاثیر کمبود ویتامین 1B در عوارض دیابت

    نتایج تحقیقات محققان دانشگاه وارویک در بریتانیا نشان داده که بسیاری از عوارض جانبی بیماری دیابت با کمبود ویتامین 1B ارتباط دارد. نتایج این تحقیقات نشان داده که میزان دفع این ویتامین در بیماران دیابتی 15 برابر بیشتر از افراد سالم است. ویتامین 1B در پیشگیری از بسیاری از ضایعات مانند بیماری‌های قلبی و عروقی، عصبی، کلیوی و چشمی اهمیت حیاتی دارد. این ویتامین با حفاظت از سلول‌های بدن در برابر غلظت بالای گلوکز خون از بروز ضایعاتی چون سکته قلبی پیشگیری می‌کند. محققان با بررسی سطح پلاسمای خون به جای اندازه گیری فعالیت آنزیم ترانسکتولاز در خون توانستند ارتباط دیابت با افزایش دفع ویتامین را تایید کنند. طبق این داده ها، مصرف منابع کمکی <1>B می‌تواند به کاهش عوارض جانبی دیابت در بیماران کمک کند.13دی 87آفتاب یزد.

    ویتامین ب1(تیامین)کربوکسیلاسیون اکسیداتیو اسیدهای آمینه ترانس کتولاژ راانجام میدهدهمانطورکه ویتامین آ درچرخه بینائی نقش مثبت دارد.

    مغزها(پسته،بادام،گردو،فندق) ، غلات (گندم وجو)، حبوبات (نخود،لوبیا،ماش،…) و دانه ها منبع حاوی تیامین(ب1) هستند هانکه وقتی چای یاماست باغذامیخوریم نمگیذارداین ویتامین جذب شود.پس خوردن چای نخوردن وماست نخوردن تا30/2ساعت بعدغذامهم تراست مهم تر!

    اما!نحوه استفاده کردن مهم است نه هرطورشد خوردن!

    باحرارت دادن مغزهاوشورکردن آنهاویتامین آن نابودمیشودو

    گندم رابایددرآب ریخت تانرم شودسپس باشربت عسل خوردتاویتامینش هدرنرودیانان سنگک وجواستفاده کرد (سایرنان ها فاقد ویتامین هستند بعلت سبوس نداشتن) وآش جوخوردآش جو سردوتراست بایددرکنارش ادویه گرم یاگردواستفاده کرد.و

    لوبیارابایدخیس دادسپس پخت وآن برای افرادطبع سردوخشک(سوداوی)داروست وافرادسردوتر(بلغمی)یا دومرتبه سزارین شده باید بانخودخیس دهند وبپزند یااگرمجزا بعنوان خوراک پختند درکنارش گردو استفاده نمایند.یانخود رامانند گندم درآب ریخته نرم که شدباشربت عسل بخورند.فلافل تهیه شده درمنزل ازدیگرشیوه استفاده ازنخوداست امابهترین روش استفاده ازنخود،نخوداب(خیس دادن،سپس باحرارت کم درقابلمه باکمی گوشت گوسفندنرپختن است).

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.