تاثیر مصرف سبزیجات چلیپایی بر سرطان سینه

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75385
    zghasemi
    مشارکت کننده

    به نقل از نشریه آنلاین مدیکال نیوز آمریکایی انجمن تحقیقات سرطان با انجام پژوهش های خود روی 4886 بیمار مبتلا به سرطان سینه در مراحل 1 تا 4 که از این سرطان جان سالم به در بردند دریافتند خوردن کلم، کلم بروکلی، گل کلم و دیگر سبزیجات چلیپایی میزان بقای افراد را از این سرطان افزایش می دهد.

    براساس این گزارش، محققان افزودند که مصرف سبزیجات چلیپایی خطر وقوع مرگ و میر کلی را بین 27 تا 62 درصد کاهش داده و خطر مرگ و میر مختص سرطان سینه را بین 22 درصد تا 62 درصد کاهش داده است و نیز خطر عود این سرطان با مصرف سبزیجات چلیپایی بین 21 تا 35 درصد کمتر شده است.

    نتایج حاصل از این گزارش می افزاید: حضور سطوحی از ترکیبات زیست فعال مانند ایزوتیوسانات و ایندول در داخل سبزیجات چلیپایی ثابت شده است که اثرات ضد سرطانی دارند که در این میان میزان این خاصیت به مقدار و نوع مصرف سبزیجات چلیپایی بستگی دارد.

    به گفته محققان به منظور درک بهتر ارتباط بین مصرف این سبزیجات و اثرات آن ها بر روی سرطان سینه مطالعات آینده باید هم چنان روی ترکیبات زیست فغان از جمله ایزوتیوسانات و دیگر ترکیبات بیولوژیکی متمرکز شود.

    #99115
    s.samadi
    مشارکت کننده

    علاوه بر این سبزیجات چلیپایی باعث کاهش التهاب نیز می شوند

    #99116
    zghasemi
    مشارکت کننده

    خیلی ممنون صمدی عزیز

    #99252
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    سبزیجات چلیپایی دقیقا شامل چه مواردی هستند؟

    #99273
    zghasemi
    مشارکت کننده

    سبزیجات چلیپایی یا کلمی شامل کلم برگ، گل کلم و کلم بروکلی هستند

    #99331
    madjd
    مدیرکل

    مصرف 3 سهم از این نوع سبزیجات در پیشگیری از سرطان پروستات مفید است.

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.