به نقل از نشریه آنلاین مدیکال نیوز آمریکایی انجمن تحقیقات سرطان با انجام پژوهش های خود روی 4886 بیمار مبتلا به سرطان سینه در مراحل 1 تا 4 که از این سرطان جان سالم به در بردند دریافتند خوردن کلم، کلم بروکلی، گل کلم و دیگر سبزیجات چلیپایی میزان بقای افراد را از این سرطان افزایش می دهد.
براساس این گزارش، محققان افزودند که مصرف سبزیجات چلیپایی خطر وقوع مرگ و میر کلی را بین 27 تا 62 درصد کاهش داده و خطر مرگ و میر مختص سرطان سینه را بین 22 درصد تا 62 درصد کاهش داده است و نیز خطر عود این سرطان با مصرف سبزیجات چلیپایی بین 21 تا 35 درصد کمتر شده است.
نتایج حاصل از این گزارش می افزاید: حضور سطوحی از ترکیبات زیست فعال مانند ایزوتیوسانات و ایندول در داخل سبزیجات چلیپایی ثابت شده است که اثرات ضد سرطانی دارند که در این میان میزان این خاصیت به مقدار و نوع مصرف سبزیجات چلیپایی بستگی دارد.
به گفته محققان به منظور درک بهتر ارتباط بین مصرف این سبزیجات و اثرات آن ها بر روی سرطان سینه مطالعات آینده باید هم چنان روی ترکیبات زیست فغان از جمله ایزوتیوسانات و دیگر ترکیبات بیولوژیکی متمرکز شود.