تاثیر قره قاط بر چاقی و ترکیب بدن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73970
    e.amini
    مشارکت کننده

    مطالعه ای جدید ثابت کرده که موش هایی که در رژیم غذایی آنها بلوبری(قره قاط) به میزان فراوان گنجانده شده ، بعد از مدتی چربی شکمی خود را از دست داده اند. گفتنی است که این نوع چربی ارتباط قوی با ابتلا به دیابت و بیماری قلبی دارد.
    از دیگر مزایای بلوبری کاهش کلسترول و ارتقا سطح گلوکز خون می باشد. محققان می گویند که آنتی اکسیدان موجود در بلوبری روش ذخیره بدن و پردازش گلوکز و یا قند را تغییر می دهد. بنابراین خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش می دهد. تاکنون مزایای خوردن میوه ها و سبزیجات به کرات ثابت شده است. اما این تحقیق تاثیر بسزای بلوبری در کاهش چربی شکمی را نشان می دهد.
    البته خوردن هر کدام از این گیاهان و میوه ها برای امراض انسانس مقدار و دوز مشخصی دارد و نباید آنها را سرخود و بی اندازه مصرف کرد.
    در ایران تنها یک گونه از قره قاط وجود دارد که آن هم در جنگل های تالش و نواحی مرطوب است که در زبان محلی به آن سیاه گیله میگویند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.