بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف قارچ و چای سبز، احتمال ابتلا به سرطان سینه را كاهش می دهد.
به گزارش مونیتورینگ شبکه خبر، به نقل از فاكس نیوز، بررسی های جدید نشان می دهد، زنانی كه در رژیم غذایی خود، به وفور از قارچ و چای سبز استفاده می كنند، احتمال مبتلا شدن خود را به سرطان سینه كاهش می دهند.
بررسی پزشكان روی بیش از 2000 زن چینی نشان داد، احتمال ابتلا به سرطان سینه در زنانی كه بیشتر قارچ (تازه یا خشك شده) استفاده می كنند و یا هر روز چای سبز می نوشند، كمتر است.
بر اساس آمار، مقدار ابتلای زنان به سرطان سینه در چین، چهار تا پنج برابر كمتر از كشورهای توسعه یافته است كه به گفته محققان، نتیجه رژیم غذایی سنتی زنان و استفاده آنان از قارچ و چای سبز است.