تاثیر خوراکیها بر نفخ شکم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90616
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد غذایی که می خوریم بر روی نفخ شکم تاثیر دارند برخی از آنها نفاخ هستند و باید آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنیم و برخی دیگر از بین برنده نفخ هستند که باید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانیم در ادامه به معرفی غذاهای نفاخ و غذا های از بین برنده نفخ می پردازیم .

    برخی از خوراکی های سالم و مورد علاقه شما ممکن است موجب نفخ شکم شوند، به ویژه اگر شما جزء 15 تا 20 درصد افرادی هستید که در هضم کربوهیدرات های موسوم به الیگو- دی- مونو ساکاریدهای قابل تخمیر و پلی ال ها (FODMAP) مشکل دارید. این کربوهیدرات ها جذب کمی دارند، به سرعت در روده تخمیر می شوند و حجم آب را در روده افزایش می دهند.

    اگر به این ترکیبات حساس هستید، 6 تا 8 هفته غذاهای حاوی FODMAP را از رژیم غذایی خود حذف کنید. اغلب افراد در طی 1 تا 2 هفته بهبود قابل ملاحظه ای در علایم خود مشاهده می کنند.

    رژیم فاقد FODMAP

    از این غذاها پرهیز کنید:

    لبنیات حاوی لاکتوز (شیر، بستنی، پنیر نرم)

    گندم، جو و چاودار

    فرآورده های سویا

    برخی مغزها و حبوبات (لوبیا، عدس و پسته)

    برخی میوه ها (سیب، شاتوت، گلابی و هندوانه)

    برخی سبزیجات (آرتیشو، بروکلی، کلم بروکسل، گل کلم و قارچ)

    شربت ذرت با فروکتوز بالا، قندهای الکلی مانند سوربیتول و گزیلتول

    این غذاها را انتخاب کنید:

    شیر بدون لاکتوز

    پنیر سفت، ماست یونانی و کفیر

    غلات بدون گلوتن (برنج، ذرت، پاستای بدون گلوتن و جو دوسر)

    گوشت و جایگزین های گوشت (تخم مرغ، کره بادام، کره بادام زمینی، گوشت گاو، مرغ و ماهی)

    برخی میوه ها (مرکبات، طالبی، موز و توت فرنگی)

    برخی سبزیجات (کدو سبز، هویج و لوبیا سبز)

    منبع : seemorgh.com

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.