تأثیر مصرف منظم گردو بر سلامت قلب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #92960
    ezamani
    مشارکت کننده

    پژوهش محققان مرکز تحقیقات علوم زندگی آمریکا نشان می‌دهد مصرف منظم 60 گرم گردو می‌تواند خطرات بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد.

    محققان این مرکز علمی با بررسی هزار و 301 مقاله و 61 آزمون نشان داده‌اند که گردو با داشتن چربی‌های اشباع، فیبر رژیم غذایی و پروتئین پتانسیل بالایی را برای کاهش کلسترول بد، فشار خون دیاستولیک و التهاب داشته و خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را نیز کاهش می‌دهد.

    گردو به تنهایی می‌تواند کلسترول تام، تری گلیسیرید و LDL یا همان کلسترول بد را کاهش دهد. علاوه بر این گردو تنها آجیلی است که از میزان چشمگیری آلفا لینولنیک اسید _گونه گیاهی امگا 3_ برخوردار است.

    بنابراین مصرف روزانه دو الی سه اونس چیزی معادل 60 گرم گردو می‌تواند به طور چشمگیری سلامت کلی بدن و به ویژه قلب را تأمین کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.