بهترين روش طبخ لوبيا سبز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79260
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    براي خريد لوبيا سبز بهتر است آن دسته از لوبياهايي را انتخاب و خريداري كنيم كه غلاف آنها سبز است و داراي پوستي لطيف و بدون نقطه‌هاي قهوه‌اي بوده و ترد مي‌باشند.
    بهترين روش پخت آن بخارپز كردن است، زيرا بسياري از ويتامين‌هاي آن از اين طريق حفظ مي‌گردد. با مخلوط نمودن آن با برنج پروتئين آن كامل مي‌شود و قدرت جذب آن بالا مي‌رود. مدت نگهداري لوبيا سبز در يخچال در صورتي كه در كيسه محبوس كنيم 3 تا 4 روز مي‌باشد و در فريزر به صورت وكيوم 1 تا 6 ماه است. انجماد طولاني مي‌تواند موجب كاهش ويتامين C و اسيدفوليك آن شود و طعم و مزه آن را نامطلوب و تند كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.