-
نویسندهنوشتهها
-
۹ شهریور، ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۰ #78743zahra jamshidiمشارکت کننده
تا حدود زيادي تركيب و خواص عسلهاي مختلف با هم يكسان هستند البته اگر تغييراتي در روند توليد آنها داده نشده باشد. عسلهاي ارزانقيمت موجود در بازار كه به «عسل چيني» معروفند، در حقيقت عسل نيستند بلكه «گلوگز مايع» هستند…
«گلوکز مايع» در صنعت تهيه محصولات قندي اهميت زيادي دارد و از هيدروليز نشاسته ذرت، گندم، سيبزميني و… به دست ميآيند. در واقع عسلهاي چيني، نشاسته يا قندي هستند كه طي فرآيند هيدروليز تهيه ميشوند. رنگ و ظاهر اين نوع عسلها، شبيه عسل طبيعي است اما با شيريني كمتر.
تقريبا همه عسلهاي موجود در بازار تقلبي هستند و اين بزرگترين تقلبي است كه در توليد و عرضه عسل انجام ميشود. معمولا در صنايع، «گلوكز مايع» يا «قند اينورت» را با عسل مخلوط ميكنند، به همين دليل تقريبا بو، طعم و مزه عسل طبيعي ميدهد و به راحتي نميتوان تشخيص داد كه عسل مرغوب است يا نه. در حقيقت، عسل خالص عسلي است كه قند اينورت يا گلوكز مايع به آن اضافه نشده باشد و زنبورها با شهد گل و گياه تغذيه شده باشند، اما متاسفانه برخي از زنبورداران، زنبورها را با آبقند يا شكر تغذيه ميکنند زيرا نگهداري كندوهاي عسل در نواحي پرگل براي آنها هزينهبردار است. خواص و ارزش تغذيهاي اين نوع عسلها مانند عسلهاي طبيعي نيست.
به علاوه، بو، تغيير رنگ عسل، غلظت، شكركزدن يا نزدن را نبايد ملاكي براي تشخيص مرغوبيت عسل دانست. عسل مرغوب و خالص به ندرت يافت ميشود و در صورتي كه عسل طبيعي باشد، نسبتا قيمت بالايي خواهد داشت. پس هنگام خريد عسل، به گفتههاي فروشنده اكتفا نكنيد.۱۰ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۳:۰۴ #101207madjdمدیرکلچطوری میشه عسل خوب را از بد تشخیص داد؟
اگر قیمت عسل بالا باشه نشانه ی مرغوبیت آن است؟۱۰ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۴:۱۲ #101223مریممشارکت کنندهبیشتر از روی عطر و بو و رنگ عسل می شه تشخیص داد معمولا عسل طبیعی یه مزه ی خاصی داره که شیرینیش با یه تندی خاصی همراهه،
نه همیشه این طور نیست که عسل گروون مرغوب هم باشه ، پدر شوهر من زنبور داره . چند ساله که این کار رو در کنار کار خودش داره ولی طبق گفته ی خودش تشخیص عسل طبیعی هنوز براش سخته پس تنها راهه خرید یه عسل خوب به نظر من اینه که از یه جای مطمئن بخرید۱۰ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۴:۱۸ #101225madjdمدیرکلممنون.پس بهترین راه اعتماد به فروشنده است.
۱۰ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۴:۲۲ #101227مریممشارکت کنندهحالا باز امروز از پدر شوهرم می پرسم اگه راهی بلد بود براتون می گم!
۱۰ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۵:۴۱ #101233zahra jamshidiمشارکت کنندهباشما موافقم . بهترین راه همان طعم و مزه منحصر به فرد آن است .
خوش با حال شما که به عسل طبیعی دسترسی دارید و اون رو با خیال راحت مصرف می کنید .۲۵ شهریور، ۱۳۹۲ در ۲۲:۲۸ #101317مریممشارکت کنندهعسل طبیعی در دمای 5 درجه زیر صفر و دمای بالاتر از 22 درجه شکرک می زنه بافتش تقریبا مثه روغن نباتی جامد می شه و دوم این که اگه عسل طبیعی رو بریزی تو آب سرد حل نمی شه من خودم اینو امتحان کردم می خواستم شربت رو با عشل شیرین کنم ولی وقتی عسل رو ریختم تو آب که یخ توش بود به زور حل شد !
من همیشه با طریقه نگهداری عسل مشکل داشتم ظرف بزرگ عسل رو تو انبار می ذاشتم و چون ما تو منطقه سردسیر هستیم می رفتم می دیدم عسلم شکرک زده ولی وقتی اینو فهمیدم که دمای محیطی که عسل توشه ،باعث شکرک زدنش می شه ؛ حالا ظرف عسل رو می ذارم تو کابینت آشپز خونه و دیگه شکرک نمی زنه! -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.