بعد از خواندن این خبر دیگر قند و شکر نمی‌خورید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81999
    v.fazel
    مشارکت کننده

    قندها میزان انسولین را افزایش داده و سبب بروز دیابت می‌شوند. در ضمن قند فعالیت
    کبد را نیز افزایش می‌دهد و می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر ، برخی سرطان‌ها و بیماری‌های حاد را افزایش دهد. دلایل علمی زیادی وجود دارد که اثرات مضر مصرف زیاد قند و شکر را بر سلامت انسان نشان می‌ دهد. بسیاری از این شواهد، علمی و اثبات شده هستند و تردیدی درباره آن ها وجود ندارد.
    موارد زیر فهرستی از اثرات ناخوشایند مصرف زیاد این دو ماده مضر، بر سلامت‌ است:

    * دستگاه ایمنی بدن را تضعیف می‌کنند، در نتیجه دفاع بدن را در مقابل میکروب ها و عوامل بیماری زا کاهش می‌ دهند.
    * خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهند.
    * تری‌ گلیسرید خون را بالا می‌برند.
    * کلسترول بد خون (LDL) و کل کلسترول را افزایش می‌دهند.
    * کلسترول خوب خون (HDL) را پایین می‌آورند.
    * در جذب کلسیم و منیزیم تداخل ایجاد می‌کنند. * در ایجاد استئوپروز (پوکی استخوان) نقش دارند.
    * موجب پوسیدگی دندان ها می شوند.
    * بیماری ‌های لثه را بدتر می‌کنند.
    * ترشح اسید معده را افزایش می دهند.
    * خطر بیماری‌ های التهابی روده را افزایش می دهند.
    * با کمبود مس در بدن ارتباط دارند.
    * احتمال چسبندگی پلاکت ‌های خون به یکدیگر را بالا می‌برند.
    * با احتمال افزایش فشار خون، ارتباط جدی دارند.
    * بر کار کلیه‌ ها تاثیر نامطلوبی دارند، در نتیجه باعث باقی‌ ماندن مایعات اضافی (ادم) در بدن می‌شوند.
    * از علل ایجاد آلرژی غذایی هستند.
    * سرعت تشکیل رادیکال‌ های آزاد در خون را افزایش می دهند.
    * میزان چربی کبد را افزایش می دهند.
    * با حالاتی مثل افسردگی، سردرد(میگرنی)، اضطراب، اختلال تمرکز و بیش فعالی، خصوصا در کودکان ارتباط دارند و مقدار آدرنالین خون کودکان (مرتبط با اضطراب) را بالا می‌برند.
    * حملات افت قند خون را موجب می‌شوند.
    * غذای اصلی سلول‌‌های سرطانی در بدن هستند. هر کدام از موارد بالا، حاصل سال‌‌ها تحقیقات پزشکی گوناگون است که قصد دارند باعث تغییر رفتار هر کدام از ما، برای حفظ سلامت ‌مان شوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.