برنج قرمز چیست و چه نقشی در کارش چربی خون دارد؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69964
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    برنج قرمز که در چین به عنوان غذا مصرف می شود، برنج قرمز از خانواده منوکولین ها که دارای کوآنزیم HMG «لواستاتین» که باعث کاهش فعالیت آنزیمهای بازدارنده می شود. اثر برنج قرمز در مطالعه روی 38 بیمار هیپرلیپیدمیا (کلسترول بین mg 388-204 و LDL-C mg/dl 277-128) و دارو کاهش دهنده چربی خون دریافت نمی کردند .تحت رژیم برنج قرمز قرار گرفتند و پس از 8 هفته کلسترول خون به مقدار قابل توجهی کاهش یافت.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.