برنج سرخ شده

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70776
    susan
    مشارکت کننده

    مواد لازم :
    تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد
    سس سويا: يك قاشق مرباخوري
    روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري
    سير له شده: يك حبه
    روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
    كرفس حلقه شده: يك‌دوم فنجان
    قارچ تازه خرد شده: يك فنجان
    برنج پخته: 2 فنجان
    هويج ريز خلال شده: يك عدد
    سس سويا: 2 قاشق غذاخوري
    كنسرو نخودفرنگي: يك‌دوم فنجان
    پيازچه خرد شده: يك‌چهارم فنجان


    روش تهیه :
    تخم‌مرغ‌ها و يك قاشق مرباخوري سس را با هم مخلوط كنيد. روغن كنجد را در ماهيتابه‌اي داغ بريزيد و روي شعله بگذاريد. مخلوط تخم‌مرغ و سير را بريزيد، بهم بزنيد تا بپزند. املت را تكه تكه كنيد و كنار بگذاريد، روغن مايع را در ماهيتابه بريزيد و روي شعله متوسط تا زياد بگذاريد. سپس كرفس را به آن اضافه كرده و يك دقيقه سرخ كنيد. قارچ را هم اضافه كنيد و يك تا 2 دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. برنج پخته، هويج، پياز خردشده و نخود را مخلوط كنيد. 2 قاشق سس روي مخلوط بپاشيد و 4 تا 6 دقيقه روي حرارت بگذاريد. كمي بهم بزنيد و املت را هم اضافه كنيد. (به اين غذا مي‌توانيد 12 عدد ميگو اضافه كنيد.)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.