برنامه غذايي مناسب براي دوران يائسگي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68200
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    زنان يائسه ، بايد براي حفظ ثبات و يكپارچگي استخوانهايشان بر مصرف منابع غني از كلسيم ، منيزيم ،‌و ويتامين D , K تاكيد داشته باشند . همچنين بايد از مصرف مقادير زياد فسفر (كه در گوشت قرمز ، مواد غذايي فرايند شده و نوشيدني هاي كولا دار وجود دارد ) پرهيز نمايند .
    مقادير زياد فسفر در رژيم غذايي از دست دادن مواد معدني از استخوان ها را سرعت مي بخشد . كاهش دريافت سديم ، كافئين و پروتئين مي تواند به ثبات ذخاير كلسيم بدن كمك كند . فقدان استروژن در دوران يائسگي هم چنين موجب افزايش ميزان كلسترول LDL و كاهش HDL خون مي شود كه براي حفظ چربي هاي خون در محدوده طبيعي و سالم ، ميزان مصرف چربي هاي اشباع ودر رژيم زنان بايد از طريق كم كردن مصرف گوشت قرمز ، تخم پرندگان و محصولات شيري پر چرب كاهش يابد .
    ويتامين C و E از جمله آنتي‌اکسيدان‌هايي هستند که مصرف‌شان در اين دوران بسيار ضروري است. چون اين دوران زمينه‌ساز بيماري‌هاي قلبي وقي است و واکنش‌هاي اکسيداتيو بيشتر است، پس نياز به اين ويتامين‌ها بالا مي‌رود.»

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.