برای پیشگیری از سرطان چه بخوریم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #91117
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    پیش زمینه خانوادگی و آلودگی‌‌های محیطی نقش قابل توجهی در ابتلا به سرطان دارند اما نقش تغذیه نیز کم رنگ نیست.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت سلام دکتر، متخصصان می‌گویند برخی از فاکتورها نظیر اضافه وزن و چاقی احتمال ابتلا به سرطان مری، لوزالمعده، روده بزرگ، پستان (بعد از یائسگی)، آندومتر، کلیه و کیسه صفرا را افزایش می‌دهد.

    مصرف نوشیدنی‌‌های الکلی نیز از جمله فاکتورهای دخیل در بروز سرطان دهان، حلق، حنجره، مری، روده بزرگ ، سینه، کبد و روده بزرگ است. گوشت قرمز مسبب سرطان کولون و رکتوم و نمک عامل سرطان معده است.

    مصرف مکمل‌‌های بتاکروتن احتمال ابتلا به سرطان ریه را افزایش می‌دهد و در مقابل انجام فعالیت‌‌های فیزیکی مانع از ابتلا به سرطان کولورکتوم، پستان و آندومتر می‌شود. مصرف میوه و سبزیجات تازه از ابتلا به سرطان دهان، فارینکس، لارینکس، حلق و معده جلوگیری می‌کنند و فیبرها نقش قابل ملاحظه‌ای در کاهش سرطان کولون و رکتوم دارند. شیردهی نیز از ابتلا به سرطان پستان پیشگیری می‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.