برای سالم زیستن، غذای آب پز مصرف کنید

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71012
    matin
    مشارکت کننده

    سالم ترین روش پخت غذا، آب پز کردن آن است.افرادی که از غذاهای آب پز استفاده می کنند، کمتر از دیگران به بیماری های قلبی و دیابت دچار می شوند. پژوهشگران در استرالیا تاثیر روش های مختلف پخت مواد غذایی را در ایجاد مواد زیانبار در غذا بررسی کردند.

    بررسی این پژوهشگران نشان می دهد ، روش هایی مانند سرخ کردن که در آن مواد غذایی به مدت طولانی در حرارت زیاد قرار می گیرد، باعث ایجاد مواد زیانبار در غذا می شود . این بررسی نشان می دهد ، افرادی که به خوردن غذاهایی که با این روش ها تهیه شده است عادت دارند ، بیش از دیگران به دیابت و بیماری های قلبی دچار می شوند .

    بر اساس این بررسی ، مصرف مواد غذایی سرخ شده و غذاهای آماده ، خطر بروز واکنش های التهابی را در مبتلایان به دیابت افزایش می دهد. پژوهشگران بر اساس این بررسی ، مصرف غذاهای آب پز را بهترین روش حفظ سلامت می دانند.

    #97825
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب مفیدتون
    غذاهای بخار پز هم بسیار سالم هستند و در عین حال خوشمزه تر از غذاهای آبپز می باشند
    معمولاً وقی مواد غذایی را آبپز می کنیم ،آب زیادی در بافت ماده غذایی جمع می شود ولی در طبخ بخارپز غذا تردتر و خوشمزه تر میشه .

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.