با مصرف این میوه ها خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80369
    s.farzi
    مشارکت کننده

    مصرف سه وعده زغال اخته، انگور، سیب و کشمش در هفته، خطر ابتلا به دیابت نوع دو را 7% کاهش می دهد ….

    مصرف سه وعده زغال اخته، انگور، سیب و کشمش در هفته، خطر ابتلا به دیابت نوع دو را 7% کاهش می دهد در صورتی که مصرف آب این میوه ها خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش می دهد.

    طبق مطالعات انجام شده، 382,187 نفر شامل زنان و مردان مورد بررسی قرار گرفتند، افرادی که مبتلا به دیابت یا بیماری های قلبی- عروقی و یا سرطان بودند از مطالعه خارج شدند. محققین میزان مصرف 10 نوع میوه در این افراد را مورد بررسی قرار دادند که این میوه ها شامل انگور،هلو، طالبی، موز، آلو، سیب، پرتقال ، گریپ فروت ، توت فرنگی و زغال اخته می باشد.»

    همچنین میزان مصرف آب سیب، آب پرتقال و آب گریپ فروت و ارتباط آن با خطر ابتلا به دیابت نیز مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته ها حکایت از این داشت که مصرف میوه به جای آب میوه خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. براساس این یافته ها مصرف بیشتر میوه و استفاده از انواع گوناگون میوه ها توصیه می شود.
    علاوه بر کاهش خطر ابتلا به دیابت، مصرف میوه به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی فیبر، آنتی اکسیدان و مواد مغذی دیگر بسیار مفید خواهد بود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.