با اعجاز «هل» آشنا شويم

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71872
    v.fazel
    مشارکت کننده

    «هل»؛ میوه گیاهی از تیره زنجبیل‌ است و انواع مختلف آن شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز هستند كه نوع سبز آن عطر تندتری دارد.

    مطالعات نشان می‌دهد كه این چاشنی خواص درمانی مفیدی دارد از جمله این كه به عنوان دارو برای معالجه سرفه، سرماخوردگی و تب استفاده می ‌شود.

    به نوشته روزنامه اكسپرس، سایرخواص درمانی هل عبارتند از:

    – دانه «هل» تقویت‌كننده معده، ضد نفخ و بادشكن است و در ضمن به هضم غذا نیز كمك می ‌كند.

    – در صورتی كه عرق بدبویی دارید یا دهان شما بوی خوبی نمی ‌دهد، شش گرم «هل» را با غلاف آن به‌ صورت چای دم كنید و در طول یك روز به مرور بنوشید.

    – این چاشنی برای درمان استفراغ و تهوع نیز توصیه می ‌شود.

    – «هل» تقویت ‌كننده قلب و اعصاب است اما مصرف زیاد آن، هم تپش قلب را افزایش می ‌دهد و هم برای بیماری‌های روده و ریه مفید نیست.

    – مصرف «هل» برای رفع سردرد و كاهش حملات بیماری صرع نیز سودمند است.

    #98195
    madjd
    مدیرکل

    هل، میوه گیاهی از تیره زنجبیل‌هاست و انواع مختلف آن شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز است كه نوع سبز آن عطر تندتری دارد. در ایران بیشتر از هل سبز استفاده می کنند.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.