انتخاب سالم‌تر در رستوران‌هاي فست‌فود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79437
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    با بررسي راهنماي محتواي تغذيه‌اي (در برخي از رستوران‌ها موجود است) به راحتي مي‌توان انتخاب صحيح‌تري انجام داد. اگر دچار بيماري‌هاي خاص همچون قلب، ديابت و … هستيد، در انتخاب نوع غذاي خود بيشتر دقت كرده و محدوديت‌هاي رژيمي خود را لحاظ كنيد. مثلا همه ما مي‌دانيم كه انتخاب يك سالاد سبزيجات از يك سالاد پر سس ماكاروني، سالم‌تر است. منو را كاملا مطالعه كنيد و انتخاب صحيحي داشته باشيد. مواد غذايي را انتخاب كنيد كه حاوي مقادير قابل توجهي سبزيجات و عاري از چربي باشند؛ مثلا سيب‌زميني سرخ شده، فيله سرخ شده و يا هر ماده غذايي ديگري كه كلمه سرخ شده داشته باشد، نشان از چربي و سديم زياد است كه معمولا براي خوش طعم كردن آنها نيز مجبور مي‌شويد از سس‌هاي خامه‌اي پر كالري استفاده كنيد. به جاي نوشابه، همراه غذا آب بنوشيد. نوشابه‌ها منبع عظيمي از كالري‌هاي پنهان هستند، يك جرعه نوشابه‌ حاوي بخش بزرگي از مقدار كالري روزانه بدن است. يك ليمو را درون آب خنك بچكانيد و همراه غذا بنوشيد. از پيشخدمت رستوران بخواهيد كه به غذاي شما سس اضافه نكند. به جاي مرغ سرخ شده، مرغ كبابي بدون مايونز سفارش دهيد و آن‌ را با سس گوجه‌فرنگي و يا خردل ميل كنيد. قبل از شروع به خوردن ساندويچ، مواد داخل آن‌را كنترل كنيد. به جاي مواد سرخ شده، نوع بخارپز و يا آب‌پز آن‌را سفارش دهيد و سالاد خود را با كمي سركه و روغن زيتون ميل كنيد و تمامي سس‌ها را پس بفرستيد. هر لقمه را مزه‌مزه كنيد و به طور كامل بجويد. از سريع خوردن غذا اجتناب كرده و قبل از اينكه كاملا احساس سيري كنيد از غذا خوردن دست بكشيد. آرام غذا خوردن موجب هضم بهتر و سلامت دستگاه گوارش و احساس رضايت بيشتر مي‌شود. هر وعده غذاي فست‌فود به طور متوسط حاوي 1000 كالري است. غذاي خود را به چند وعده تقسيم كنيد و مقداري از آن را براي شام و يا دوست خود به منزل ببريد. براي پيش غذا به جاي سيب‌زميني سرخ شده سالاد سبزيجات سفارش دهيد. مواد غذايي فست‌فود حاوي مقادير زيادي سديم هستند كه مي‌توانند موجب ابتلا به فشار خون بالا شوند؛ بنابراين از اضافه كردن نمك به فست‌فود خودداري كنيد. ژامبون‌هاي گوشت، طعم فوق‌العاده‌اي به ساندويچ و سالادها مي‌دهد، اما متاسفانه حاوي چربي و كالري زيادي نيز هستند. از آشپز رستوران خواهش كنيد به جاي آن از پياز، كاهو، گوجه‌فرنگي، خردل و يا هر نوع طعم دهنده ديگري كه عاري از چربي باشد، استفاده كند. مقدار دريافتي نمك را كنترل كنيد، نمك زياد، موجب بيماري‌هاي قلبي‌-‌عروقي مي‌شود. انجمن قلب امريكا به بزرگسالان توصيه مي‌كند كه مقدار نمك دريافتي آنها نبايد از 2300 ميلي‌گرم تجاوز كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.