افسردگی و رژیم بسیار کم چرب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81864
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    افسردگی
    یک رژیم غذایي بسیار کم‌چرب (به ویژه کمبود اسیدهای چرب ضروری ای که بدن تنها از طریق رژیم غذایی می‌تواند آن‌ها را دریافت کند) ممکن است به سیستم اعصاب و روان شما آسیب بزند. اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 در بهبود روحیه و خلق و خو نقش دارند. این مواد غذایی در تولید هورمون‌ها و مواد شیمیایی مغزی موثر هستند و برخی مطالعات جدید نشان می‌دهند که دریافت کم و غیرطبیعی اسیدهای چرب با علائم افسردگی مرتبط می‌باشند. مطالعات نشان می‌دهند که اسیدهای چرب در پوشش اعصاب به کار می‌روند و به ارتباط بهتر سلول‌های عصبی با یکدیگر کمک می‌نمایند و افرادی که کمبود اسیدهای چرب امگا 3 را دارند ممکن است از اسکیزوفرنی، اختلال دو قطبی، اختلالات غذایی و عدم تمرکز ذهنی رنج ببرند.
    با در نظر گرفتن خطرات سلامتی عدم دریافت چربی کافی، قطعاً مهم می‌باشد که رژیم غذایی‌ حاوی چربی کافی باشد. البته تمام چربی‌های رژیمی یکسان نیستند و باید دریافت چربی‌های سالم و مفید که در غذاهایی نظیر آووکادو، روغن زیتون و روغن کانولا، بادام، ماهی و بذر کتان وجود دارد را در حد کافی و متعادل داشته باشیم و دریافت چربی‌های موجود در گوشت‌های پرچرب و محصولات لبنی پرچرب، چربی اشباع و چربی ترانس (روغن هیدروژنه) را محدود نماییم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.