افراد دارای طبع گرم چه غذاهایی بخورند یا نخورند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84937
    z.yari
    مشارکت کننده

    افرادی که بدنشان دارای طبیعت گرم و تر است، خلط دم در بدنشان وجود دارد.
    مصرف 6 لیوان آب خنک نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد از غذا برای افرادی که دارای طبیعت گرم و تر هستند، مفید است همچنین مصرف زرشک، کاهو، خیار،
    انار، انواع سبزی‌ها، سوپ جو، لیموترش تازه، سالاد فصل قبل از غذا، روغن زیتون، حبوبات و غلات جوانه‌زده و بذرهای ملین برای دموی‌ها می‌تواند مفید باشد.
    مصرف عسل به مقدار کم، غذاهای خام، انواع توت قرمز، شاه توت و کدو خورشتی همچنین 2 تا 3 لیوان آب زرشک که سریعاً خون را به حالت طبیعی بازمی‌گرداند، برای دموی‌ها مفید است؛ کم‌خوری و استفاده از غذاهای ساده و کم‌کالری مانند سبزی‌های بخارپز نیز برای افرادی که دارای طبیعت گرم و تر هستند، مفید است.
    مصرف غذاهای سرخ‌شده چرب و پرحجم، شیرینی‌ها، ادویه‌های تند، غذاهای شور، گوشت زیاد، کره و خامه، غذاهای نشاسته‌ای، نان، آب یخ، دوغ، نوشابه و تخم‌مرغ، خرما، رطب، توت خشک، کشمش، سس، رب، ترشی‌، سرکه، سیر، چای، قهوه، نسکافه، ماست، بادنجان و غذاهای ساندویچی، نوشیدن مایعات همراه با غذا یا بلافاصله بعد از غذا و پرخوری برای دموی‌ها مضر است.
    ____________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.