اسپاگتی با تخم مرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77203
    ناشناس
    میهمان

    1 بسته اسپاگتی
    3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    مقداری ژامبون خرد شده
    2 عدد تخم مرغ
    1/4 فنجان پنیر parmagiano reggiano ، رنده شده
    فلفل سیاه

    تهیه
    ژامبونها را در روغن داغ ، کمی سرخ کنید.
    اسپاگتی را با توجه به دستور روی بسته آن بپزید.در حالیکه اسپاگتی در حال پختن است، تخم مرغها را در کاسه ای مخلوط کرده سپس پنیر رنده شده و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
    اسپاگتی را در صافی بریزید سپس آن را در تابه ریخته و ژامبون را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس تابه را از روی حرارت برداشته و مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید، دقت کنید که هنگامی که مخلوط تخم مرغ را به اسپاگتی اضافه می کنید به علت گرما تخم مرغ ها سریع بسته نشوند. با فلفل سیاه و مقدار نمک دلخواه سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.