-
نویسندهنوشتهها
-
۲۲ خرداد، ۱۳۹۰ در ۱۱:۱۶ #70671
Zohre Azimi
مشارکت کنندهافراد باید از خوردن پوست مرغ و جگر آن پرهیز کنند زیرا آنتی بیوتیکها و چربیها در این قسمتها ذخیره میشوند که برای بدن بسیار خطرناک است.
بهترین راه مصرف گوشتهای دامی پخت کامل آن است که باعث از بین رفتن تمامی میکروبهای گوشت میشود و گوشتهایی که به صورت روزانه مصرف میشوند باید کاملا استاندارد و بهداشتی بوده تا جلوی هر گونه انتقال بیماری گرفته شود.
عدم رعایت نکات بهداشتی و ایمنی دام ها می تواند عامل انتقال میکروب به انسان باشند. به دلیل بیماریهای مشترک بین انسان و دام و همچنین برای مقابله با برخی از بیماریهای حیوانات از انواع آنتی بیوتیکها استفاده میشود که در صورت استفاده افراد از جگر حیوانات، مقاومت بدن آنها نیز در مقابل میکروبها زیاد میشود.
گفتنی است، بسیاری از بیماری های عفونی و میکروبی بین انسان و دام مشترک هستند که میتوانند به راحتی به علت عدم رعایت نکات بهداشتی به انسان منتقل شوند.۲۳ خرداد، ۱۳۹۰ در ۰۱:۱۶ #97656zahra jamshidi
مشارکت کنندهممنون از مطلب بسیار مفیدتون
من هم شنیده بودم که گرچه جگر مرغ یا گوسفند منبع ذخیره بسیاری مواد مغذی و ویتامین هاست ولیکن اندمی است که در آن مواد زاید ناشی از تجزیه و تحلیل داروها و سموم بدن نیز می باشد بنابراین مصرف آن توصیه نمی شود .۲۳ خرداد، ۱۳۹۰ در ۰۵:۳۹ #97661farzaneh negahban
مشارکت کنندهخیلی ممنون
من متوجه نشدم یعنی مصرف جگر حیوانات باعث میشه مقاومت بدن ما هم در برابر برخی بیماری ها بالا بره؟۲۳ خرداد، ۱۳۹۰ در ۰۶:۲۲ #97664Zohre Azimi
مشارکت کنندهنه عزیزم ، مقاومت در برابر آنتی بیوتیک ها بالا می رود. و احتمال ابتلا به بیماری ها (به خصوص بیماری های مشترک انسان و دام) افزایش می یابد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







