ارزش غذایی برگ مو

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73295
    pahlevani
    مشارکت کننده

    برگ مو حاوی مقداری ساکاروز، ویتامین A ، ویتامین C ، پتاسیم و برخی اسیدهای خوراکی است و اگر بیش از نیم تا یک ساعت پخته شود به میزان زیادی از ویتامین C آن کاسته می‌شود، ولی ترکیبات دیگرش کمتر دستخوش تغییرات می‌شود. این برگ به دلیل پتاسیم و اسید «تارتاریک»، ادرارآور خوبی است و سموم بدن را از طریق کلیه‌ها دفع می‌کند. «تارتاریک» باعث طعم ترش انگور و برگ مو می‌شود و خاصیت آنتی‌اکسیدان‌ها را تشدید می‌کند.برگ مو به دلیل ترکیبات ضدعفونی‌کننده، دستگاه گوارش را پاک کرده و برای رفع یبوست مفید است. به کبد کمک می‌کند و در رفع نقرس و زردی موثر است. ترکیبات موجود در این برگ‌ها اختلالات گردش خون را رفع کرده و مصرف آن در دوران یائسگی توصیه می‌شود. ساقه‌های جوان و سبز رنگ آن برای درمان بواسیر مفید است و دم‌کرده این برگ‌ها اسهال خونی را برطرف می‌کند و بهترین دارو برای رفع حالت تهوع و استفراغ است. پوست قرمز و ملتهب را التیام می‌بخشد و اشتهاآور خوبی است. این را هم بدانید، شاخه‌های سبز رنگ مو، همچون برگ‌هایش خواص تغذیه‌ای یکسان و شاید بیشتری دارد.

    #98403
    amini
    مشارکت کننده

    ممنون جالب بود

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.