ادویه‌های مفید برای پیشگیری از سرطان

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74292
    hooshmand
    مشارکت کننده

    فهرست ادویه‌هایی را که بیشترین خاصیت ضدسرطانی را دارندعبارتند از:
    زردچوبه که به دلیل دارا بودن ماده مفید کورکومین از رشد سلول‌های سرطانی پروستات، ملانوم، سرطان سینه، تومور مغزی، سرطان لوزالمعده و سرطان خون جلوگیری می‌کند.
    – رازیانه که سرشار از فیتو ریزمغذی‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است و از فعالیت سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند.
    – زعفران نیز منبع اصلی یک اسید طبیعی کاروتنوئید دی کربوکسی لیک موسوم به «کروستین» است که از ترکیبات مهم ضد سرطانی موجود در این چاشنی خوراکی است. این اسید نه تنها از رشد سرطان در بدن جلوگیری می‌کند بلکه هم‌چنین اندازه تومور سرطانی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.
    – زیره به عنوان ادویه‌ای برای کمک به دستگاه گوارش شناخته شده است. اما از سوی دیگر دانه‌های زیره علاوه بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی بالا حاوی ماده‌ای موسوم به «تیمو کوئینون» هستند که این ماده نیز به نوبه خود تکثیر سلول‌هایی را در سرطان پروستات نقش دارند، کنترل می‌کند.
    – دارچین هم از ادویه‌های بسیار مفید و پرخاصیت است به طوری که پزشکان معتقدند مصرف نصف قاشق چای‌خوری دارچین در روز سرطان را به طور کلی از شما دور می‌کند. دارچین یک نگهدارنده غذای طبیعی و منبع غنی از آهن و کلسیم است و در عین حال رشد تومورهای سرطانی را کاهش می‌دهد.
    – مرزنجوش نیز از ادویه‌های مفید برای مقابله با سرطان پروستات است و خواص ضد میکروبی فوق‌العاده‌ای دارد. یک ماده فیتو شیمیایی موجود در این ادویه تحت عنوان «کیورستین» رشد سلول‌های ناقص و بیمار را در بدن محدود کرده و مانند داروی ضد سرطان عمل می‌کند.
    – فلفل قرمز نیز یک ادویه پرخاصیت با خواص مسلم ضد سرطانی است اما البته از مصرف بی‌رویه آن باید پرهیز کرد. مطالعات نشان داده است ماده کاسپایسین موجود در فلفل قرمز سلول‌های سرطانی را تخریب می‌کند و اندازه تومورهای سرطان خون را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد.
    – زنجبیل نیز خواص درمانی فوق‌العاده‌ای دارد از جمله اینکه کلسترول خون را پایین می‌آورد، متابولیسم بدن را بهبود می‌بخشد و به نابودی سلول‌های سرطانی کمک می‌کند.

    #98567
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    زردچوبه علاوه بر غنی بودن از آنتی اکسیدان و در نتیجه پیشگیری از سرطان، در پیشگیری از آلزایمر نیز بسیار مفید بوده است .

    #98572
    s.samadi
    مشارکت کننده

    چه نکته جالبی!

    #98573
    e.amini
    مشارکت کننده

    جالب بود.فقط مشکلی که در مورد ادویه ها هست اینه که بازار تقلب در آنها گرم است.به عنوان مثال دیده شده که زردچوبه که از ادویه های بسیار پر خاصیت است،در بازار انواع تقلبی و کم کیفیتی دارد که به ماده کرومات در دوزهای غیر امن برای بدن آغشته است و همانطور که می دانید کرومات خود از عوامل اکسیدان است که ریسک ابتلا به سرطان را بالا می برد.من شیمیدانی را سراغ دارم که لب به زردچوبه نمی زند!!

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.