ادويه هاي خطر آفرين براي جنين

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89286
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    برخي ادويه ها و مواد غذايي مي توانند باعث افزايش خطر سقط جنين در خانم هاي باردار شوند که بهتر است از آنان پرهيز کنند.
    دوران بارداري يکي از شيرين‌ترين دوران زندگي زنان است که اگر قبل از بارداري و حين بارداري تدابيري رعايت شود، دوران دلپذيري براي زن خواهد بود.
    -پاکسازي معده از مواد زائد قبل از بارداري با رعايت تدابيري خاص خود موجب کاهش مشکلات ناشي از بارداري در طول دوران بارداري خواهد شد. البته بهتر است هرکسي که تمايل به باردار شدن دارد حداقل ۳ ماه قبل از باردار شدن تدابير خاصي را رعايت کند.
    -مصرف شيره انگور، آب و عسل، سيب رنده شده براي خون‌سازي دوران بارداري مفيد است.
    -مصرف سيب در دوران بارداري مانع بيمار شدن بچه در دوران‌هاي زندگي مي‌شود و سيستم ايمني نوزاد بعد از متولد شدن قوي مي‌کند.
    -مصرف آب انار شيرين در غضروف سازي جنين بسيار موثر است.
    -براي تقويت معده و خونسازي از ترکيب يک قاشق غذاخوري پودر زنجبيل+ ۱۰ قاشق غذاخوري شکر آسياب شده +۵ قاشق غذاخوري پودر پسته را باهم مخلوط کرده و بعد از هر وعده غذا يک قاشق چاي خوري آن را مصرف کنند البته بهتر است در لقمه آخر غذا بدون آب مصرف شود.
    در اين باره غلامرضا کردافشاري متخصص طب سنتي عنوان مي‌کند: زنان باردار از مصرف گشنيز، کرفس، ترشي، سيب ترش و موادغذايي و ادويه‌هاي بسيار گرم و سرد پرهيز کنند چرا که مصرف ادويه‌هاي گرم و سرد خود موجب سقط جنين مي‌شود.
    -مصرف کرفس در دوران بارداري موجب بروز آلرژي مي‌شود.
    -مصرف بيش از حد زرشک در دوران بارداري موجب نقص جنيني مي‌شود.
    -مصرف گل ختمي و گل بنفشه در دوران بارداري موجب سقط مي‌شود.
    -در دوران بارداري از مصرف موادغذايي گس، تلخ، نفاخ پرهيز شود.
    -در دوران بارداري نخود، لوبيا و کنجد کمتر مصرف شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.