ادويه كاري

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81942
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم

    جوز هندي 1 عدد (3 گرم)
    تخم گشنيز 5 قاشق سوپخوري
    زيره‌ي سبز 3 قاشق سوپخوري
    زنجفيل خشك 1 قطعه‌ي 3 سانتيمتري
    پياز خشك 2 قاشق سوپخوري
    سير خشك 1 قاشق سوپخوري
    فلفل سبز تند و خشك 4-5 عدد
    رازيانه 1 قاشق چايخوري
    ميخك 1 قاشق چايخوري
    دارچين آسياب كرده 1 قاشق سوپخوري
    تخم شنبليله 1 قاشق چايخوري
    تره‌ي خشك 3 قاشق سوپخوري
    شنلبليه‌ي خشك 1 قاشق سوپخوري
    گشنيز خشك 2 قاشق سوپخوري

    طرز تهيه

    جوز هندي را با رنده‌ي مخصوص ادويه رنده كنيد و باقيمانده‌ي مواد را آسياب نمائيد. آن‌گاه همه‌ي مواد را با هم مخلوط سازيد و ادويه‌ي فراهم كرده را در شيشه‌ي درداري بريزيد و در جاي خشك و خنك نگه داريد.
    ياد‌آوري: مي‌توانيد از اين ادويه در تهيه‌ي خورش‌ها و ترشي‌ها بهره‌ بگيريد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.