اثر کیفیت و کمیت کربوهیدرات ها در بروز دیابت

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69171
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    طی مطالعه ای با پیگیری 10 ساله افراد سالم بزرگسال در هلند ارتباط رژیم غذایی با خطر بروز دیابت مورد بررسی قرار گرفت. طی این مطالعه مشخص شد( GL (glycemic load و GI ( glycemic index هردو در دیابت نقش دارند، دریافت بالای کربوهیدرات با افزایش خطر بروز دیابت ارتباط اشت . دریافت بالای نشاسته با افزایش خطر بروز دیابت همراه بود. با افزایش فیبر رژیمی خطر بروز دیابت کاهش می یابد.
    در نتیجه رژیم های غذایی با نمایه گلایسمی بالا ، غنی از نشاسته و کم فیبر با افزایش خطر بروز دیابت در آینده همراه است و باید گفت هم کیفیت و هم کمیت کربوهیدرات ها عوامل مهمی در ابتلا به دیابت نوع 2 می باشند.

    Am J Clin Nutr 92: 905-911, 2010

    #96169
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    ممنون از اطلاع رساني خوبتون

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.