اثر ضدآرتریتی دارچین

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77952
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    دارچین، ادویه ای خوش بو و خوش طعم است که خواص فراوانی دارد؛ به ویژه برای رفع مشکلات گوارشی که برخی مردم در ماه مبارک رمضان دچار آن می شوند، بسیار مفید است. در این مطلب به چند خاصیت این ادویه اشاره شده است.

    برخی دمنوش ها از جمله دارچین مشکل گوارشی را بهبود می دهد. زیرا معده را گرم می کند، روند خون رسانی را بهبود می بخشد و سموم را از بدن دفع می کند. البته وقتی معده خالی است نباید این نوع چای را مصرف کرد.

    مصرف روزی نصف قاشق مرباخوری دارچین، کلسترول را کاهش می دهد.

    تنظیم کننده قند خون است، بنابراین برای بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مفید است.

    از بروز عفونت های قارچی مقاوم به دارو پیش گیری می کند.

    میزان تکثیر سلول های لوسمی (سرطان خون) را کاهش می دهد.

    مصرف ناشتا نصف قاشق مرباخوری دارچین و یک قاشق غذاخوری عسل، به طور چشمگیری آرتریت را کاهش می دهد.

    استشمام بوی دارچین، حافظه را تقویت می کند.

    منبع عالی منگنز، فیبر، آهن و کلسیم است.

    گرمای بدن را افزایش می دهد. دارچین طبیعت گرم دارد بنابراین افراد گرم مزاج ممکن است با مصرف آن دچار مشکل شوند.

    به هضم غذا کمک می کند، نفخ را از بین می برد.

    حالت تهوع را از بین می برد.

    تاثیر ضدالتهابی دارد.

    بطور کلی توصیه می شود دمنوش های محتوی دارچین مثلا چای دارچین بصورت روزانه مورد استفاده قرار بگیرد.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.