اثرات تخم‌‌‌‌‌‌‌مرغ‌ بر روی سلامت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88857
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    خوردن این منبع پروتئین ارزان و در دسترس، در حد اعتدال نترسید. زرده تخم مرغ حاوی مواد مغذی لوتئین و زکسانتین است که خطر ابتلا به بیماری‌های چشم مانند زوال شبکیه و آب مروارید را از بین می‌برد.دانشکده تحقیقات پزشکی هاروارد تایید می‌کند که مصرف یک عدد تخم‌مرغ در روز خطر ابتلا به بیماری قلبی را در افراد سالم افزایش نمی‌دهد.
    تخم مرغ میزان کلسترول را افزایش نمی‌دهد
    تخم مرغ حاوی مقدار زیادی کلسترول است. با این حال، برای اکثر مردم، تنها مقدار کمی از آن کلسترول وارد جریان خون می‌شود. به گفته‌ی انجمن قلب آمریکا، چربی‌های اشباع شده در رژیم غذایی یک فرد دارای تاثیر بیشتری بر افزایش سطح کلسترول خون از کلسترول موجود در مواد غذایی است. یک عدد تخم مرغ بزرگ تنها حاوی ۱.۶ گرم چربی اشباع شده می‌باشد. این را با یک قاشق غذاخوری کره، که حاوی ۷ گرم چربی اشباع شده است مقایسه کنید.
    تخم مرغ سرشار از مواد مغذیست

    دکتر اندربرگ می‌گوید: “تخم مرغ احتمالا یکی از بهترین انواع پروتئین است به دلیل این که شما آن را بدون کربوهیدرات دریافت می‌کنید.” در کنار فراهم کردن ۵۶ گرم پروتئین، تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین‌های B، اسید فولیک و آهن است. زرده تخم مرغ همچنین حاوی مواد مغذی لوتئین است که با توجه به مطالعه‌‌ای در مجله گردش خون، می‌تواند از بدن در برابر پیشرفت بیماری‌های قلبی محافظت کند.
    کلسترول بالا در زرده تخم مرغ می‌تواند مردم را بترساند. اما این مرکز زرد رنگ خامه‌ای سرشار از مواد مغذی است که با خصوصیات منفی آن مقابله می‌کند. تالماج می‌گوید: زرده شامل نزدیک به نیمی از پروتئین موجود در تخم‌مرغ و یکی از معدود منابع طبیعی ویتامین D می‌باشد که به استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها و جذب کلسیم کمک می‌کند. با توجه به یک مطالعه در مورد زنان باردار در مجله FASEB مشخص شد که کولین که یک ماده‌ی مغذی ضروری موجود در زرده تخم مرغ است که خطر نقص در لوله‌ی عصبی جنین مانند اسپینا بیفیدا را کاهش می‌دهد.
    آیا به دیابت یا بیماری قلبی مبتلا هستید؟ احتیاط کنید

    بررسی مطالعات انجام شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان داده است که مصرف تخم مرغ با بیماری‌های قلبی عروقی در افراد مبتلا به دیابت در ارتباط است، ولی برای عموم این‌طور نیست. دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد پیشنهاد می‌کند افرادی که به بیماری‌های قلبی مبتلا هستند باید مصرف تخم مرغ خود را محدود کنند و برنامه‌غذیی آنها به طور کلی شامل مصرف بیش از سه زرده در هفته نباشد.

    اندربرگ پیشنهاد می‌کند به جای این که به طور کل مصرف تخم مرغ را از رژیم غذایی خود حذف کنید به خواص درمانی آن توجه کنید.

    او می‌گوید: ” اگر مبتلا به دیابت هستید و می‌خواهید تخم مرغ بخورید آن را بدون نان و گوشت مصرف کنید، از کربوهیدرات اجتناب کنید و تخم مرغ را بسیار کم مصرف کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.