آيا براي پيشگيري و كاهش فشارخون پرهيز غذايي لازم است؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79044
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    از مصرف غذاهاي شور از جمله گوشت به شكل نمك سود شده، كنسروي، همبرگري، سوسيس و كالباس به دليل سطح بالاي سديم آن‌ها، سبزي‌هايي كه در آب نمك كنسرو شده‌اند، چيپس، پفك، خيارشور،‌ ماهي‌هاي شور و دودي و ساير غذاهاي فرآوري شده كه نمك آن‌ها زياد است بايد اجتناب شود. همچنين مصرف غذاهاي چرب و انواع سس‌ها نيز بايد محدود شود.
    در مجموع، رعايت موارد بهداشتي ذكر شده مي‌تواند در پيشگيري و درمان پرفشاري خون و در نتيجه كاهش بيماري‌هاي قلبي عروقي و مرگ متعاقب آن موثر باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.