مواد لازم برای پایه کیک:
۱ فنجان گردو
نصف فنجان خرما، بدون هسته
یک چهارم قاشق چای خوری لوبیای وانیل
کمی نمک
مواد لازم برای رویه و داخل کیک:
۲ عدد موز کوچک
۶ تا ۷ عدد زردآلو
نصف فنجان روغن نارگیل، آب شده
نصف فنجان تکه های ریز نارگیل (در تصویر نشان داده شده است)
طرز تهیه:
گردوها را در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید و دستگاه را روشن نمائید تا کاملا گردوها ریز شوند. باقی مواد برای پایه کیک را به غذاساز اضافه نمائید و کاملا مخلوط کنید تا به شکل یک توپ خمیری درآیند.
یک قالب کیک گرد با دیوارهای قابل جدا شدن به اندازه ۲۰ تا ۲۲ سانتی متر بردارید و خمیر را بصورت یک لایه باریک در کف قالب فشار دهید. درحالیکه مواد رویه و داخل کیک را آماده می کنید، قالب را در یخچال قرار دهید.
موزها را پوست بگیرید و خرد کنید. هسته های زردآلوها را در آورید و زردآلوها را خرد کنید. تمام مواد به جز تکه های ریز نارگیل را در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مانند پوره شود. سپس نارگیل را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید و مخلوط را در قالب کیک گرد بر روی پایه کیک بریزید.
کیک را در فریزر برای حداقل ۲ ساعت قرار دهید تا سفت شود. دیواره های قالب را جدا کنید و کیک را برش بزنید.
آن را سرو نمائید و باقیمانده کیک را در فریزر قرار دهید.