آموزش کیک برای گیاهخواری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84636
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای پایه کیک:
    ۱ فنجان گردو
    نصف فنجان خرما، بدون هسته
    یک چهارم قاشق چای خوری لوبیای وانیل
    کمی نمک

    مواد لازم برای رویه و داخل کیک:
    ۲ عدد موز کوچک
    ۶ تا ۷ عدد زردآلو
    نصف فنجان روغن نارگیل، آب شده
    نصف فنجان تکه های ریز نارگیل (در تصویر نشان داده شده است)

    طرز تهیه:
    گردوها را در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید و دستگاه را روشن نمائید تا کاملا گردوها ریز شوند. باقی مواد برای پایه کیک را به غذاساز اضافه نمائید و کاملا مخلوط کنید تا به شکل یک توپ خمیری درآیند.
    یک قالب کیک گرد با دیوارهای قابل جدا شدن به اندازه ۲۰ تا ۲۲ سانتی متر بردارید و خمیر را بصورت یک لایه باریک در کف قالب فشار دهید. درحالیکه مواد رویه و داخل کیک را آماده می کنید، قالب را در یخچال قرار دهید.
    موزها را پوست بگیرید و خرد کنید. هسته های زردآلوها را در آورید و زردآلوها را خرد کنید. تمام مواد به جز تکه های ریز نارگیل را در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مانند پوره شود. سپس نارگیل را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید و مخلوط را در قالب کیک گرد بر روی پایه کیک بریزید.
    کیک را در فریزر برای حداقل ۲ ساعت قرار دهید تا سفت شود. دیواره های قالب را جدا کنید و کیک را برش بزنید.
    آن را سرو نمائید و باقیمانده کیک را در فریزر قرار دهید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.