آلرژي‌هاي غذايي درمانی ندارند

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75985
    Mr.X
    مشارکت کننده

    روش درماني خاصي براي آلرژي‌هاي غذايي وجود ندارد اما علائم خفيف آن را مي‌توان كاهش داد.
    افکار – به گزارش نشريه آكادمي پزشكان خانواده آمريكا، محققان با انجام آزمايشات خود دريافتند بهترين روش براي جلوگيري از بروز واكنش‌هاي آلرژيك عدم مصرف مواد غذايي است كه مي‌تواند در بدن افراد باعث ايجاد آن واكنش‌ها شود.

    نتايج حاصل از اين مطالعات حاكيست نشانه‌هاي داشتن حساسيت به مواد غذايي در طول چند دقيقه پس از مصرف آن غذاها ظاهر مي‌شوند كه مي‌توانند باعث ايجاد سرخي پوست، كهير و يا حتي علائمي نظير اسهال و استفراغ شوند كه نشانه‌هاي خفيف آنها را با مصرف برخي از داروها مي‌توان كاهش داد ما درماني قطعي براي آنها وجود ندارد.

    به گفته محققان براي پيشگيري از بروز واكنش‌هاي حساسيتي هر فرد بايد هميشه به ليبل‌هاي مواد غدايي توجه كند و يا از خوردن غذاهايي كه از مواد اوليه آنها آگاهي ندارد پرهيز كند.

    گفتني است: متخصصان و پزشكان مي‌توانند با انجام يك سري آزمايشات خاص در محيط بيمارستان مشخص كنند كه افراد به چه غذاهايي واكنش‌هاي آلرژيك نشان مي‌دهند تا در هنگام بروز اين واكنش‌هاي حساسيتي بتوانند به موقع اقدامات درماني را انجام دهند.

    #99513
    zghasemi
    مشارکت کننده

    با وجود آنكه هر غذايي مي تواند باعث يك واكنش آلرژي زا شود ولي نود درصد واكنشهايي كه منشا غذايي دارند توسط هشت نوع غذا ايجاد مي شوند.
    اين هشت نوع عبارتند از :
    شير … تخم مرغ… بادام زميني ها…درخت بادام ها ( گردو ؛ بادام )… ماهي … سويا … گندم … حلزون صدف دار ( در كشور ما مصرف ندارد )

    #99569
    Mr.X
    مشارکت کننده
    zghasemi wrote:
    با وجود آنكه هر غذايي مي تواند باعث يك واكنش آلرژي زا شود ولي نود درصد واكنشهايي كه منشا غذايي دارند توسط هشت نوع غذا ايجاد مي شوند.
    اين هشت نوع عبارتند از :
    شير … تخم مرغ… بادام زميني ها…درخت بادام ها ( گردو ؛ بادام )… ماهي … سويا … گندم … حلزون صدف دار ( در كشور ما مصرف ندارد )

    من به کیوی و انگور و آناناس و آش و… هم حساسیت دارم:دی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.