آفت‌كش‌ها،تهدیدی مربوط به غذاهای ناامن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79147
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    متأسفانه، مواد شيميايي كه براي كشتن حشرات و علف‌هاي هرز استفاده مي‌شود، اغلب در ميوه‌ها و سبزيجات باقي مي‌مانند و حتماً متعجب مي‌شويد اگر بگوييم حتي پس از آنكه ميوه و سبزيجات شسته مي‌شوند، ممكن است بيش از 10 ماده شيميايي مختلف روي آنها وجود داشته باشد. اگر عادت به خوردن سيب، گلابي و توت‌فرنگي داريد و آنها را در يك روز با يكديگر ميل مي‌كنيد، به گفته ريچارد ويلز، مدير اجرايي مركز زيست محيطي آمريكا بيش از 10 تا 20 ماده شيميايي وارد بدن شما مي‌شود. اگرچه پژوهشگران بر اين باورند كه نوروتوكسين‌هاي روي ميوه‌ها و سبزيجات آنقدر ناچيزند كه نمي‌توانند سلامت فرد را تهديد كنند، ولي مطالعه‌اي در سال گذشته انجام شد كه نشان داد افرادي كه در 500 متري زمين‌هاي كشاورزي و قارچ‌كش‌ها و آفت‌كش‌ها زندگي مي‌كنند، به نسبت سايرين 75 درصد خطرابتلا به بيماري پاركينسون در آنان بيشتر است. اين مواد شيميايي براي سلامت زنان باردار و كودكان خطرناك‌تر است. اگرچه ممكن است مواد سمي موجود بر روي ميوه‌ها و سبزيجات تهديد جدي براي سلامت بزرگسالان نباشد، ولي براي جنين كه مغز او در حال شكل‌گيري است و غدد درون‌ريز و اندام‌هاي او بسيار حساس هستند، واقعاً خطرناك است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.