آشنایی با روش تهیه گردوی نباتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73732
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    گردوی نباتی را برای مناسبت‌های خاص به ویژه عید نوروز تهیه کنید.
    مواد لازم:
    گردو:‌ یک و نیم پیمانه، درشت خرد شود
    شکر: نصف پیمانه
    نمک: نصف قاشق چای‌خوری (اختیاری)
    طرز تهیه:
    • گردوها را به صورت یک لایه، روی کاغذ مخصوص شیرینی که قبلا درون سینی فر قرار داده‌اید، پخش کنید.
    • سینی حاوی گردوها را درون فر با حرارت 350 درجه فارنهایت که از پیش گرم شده قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آن‌ها را تست کنید. (کاملا مراقب باشید تا نسوزند).
    • شکر را درون قابلمه‌ای روی حرارت کم ذوب کنید.
    • گردوها را آغشته به شکر ذوب شده کنید.
    • گردوها را، بر روی کاغذ مخصوص پخت شیرینی قرار داده و به سرعت آن‌ها را از هم جدا کنید و در صورت تمایل روی آن‌ها نمک بپاشید.
    • بگذارید گردوهای نباتی کاملا خنک شوند سپس آن‌ها را درون ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.