آشنایی با روش تهیه کرم لیموترش

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73734
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    کرم لیموترش را می‌توانید به عنوان دسر و یا روی انواع کیک‌ها و حتی نان‌های تست قرار داده و میل کنید.
    مواد لازم به اندازه سه پیمانه:
    پوست لیموی رنده شده: یک و نیم قاشق غذاخوری؛ کاملا ریز رنده شود.
    آب لیموی تازه: یک پیمانه
    شکر: یک و یک سوم پیمانه
    تخم‌مرغ: 4 عدد بزرگ
    نمک:‌ به مقدار کم
    کره بدون نمک: 14 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    • درون یک قابلمه متوسط،‌ پوست لیمو، آب لیمو، شکر، تخم‌مرغ و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.
    • مخلوط را روی حرارت متوسط قرار داده و کم کم آن را هم بزنید تا گرم شود.
    • کره را به مخلوط درون قابلمه اضافه کرده و مرتب آن را هم بزنید تا حدی که مخلوط غلیظ شده و رد همزدن را روی آن ببینید، این کار حدود 10 دقیقه طول می‌کشد.
    • مخلوط را از روی بلافاصله از روی حرارت برداشته و درون دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید و پس از اینکه کمی خنک شد آن را درون ظرف دربسته‌ای در یخچال قرار داده تا خنک شود.‌

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.